Home » Antislip-strips trap

Antislip-strips trap

Wilt u antislip-strips in uw trap laten frezen? Dan bent u bij Hans Reuser Trappen aan het juiste adres. Met de antislip-strips maakt u uw trap veiliger en kunt u onbezorgd de trap op en af. Wij voorzien uw bestaande trap in een mum van tijd van de antislip-strips, maar kunnen ook een geheel nieuwe trap voor u ontwikkelen of uw huidige trap renoveren.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies voor de antislip-strips en ga veilig de trap op en af

Antislip-strips zorgen voor veiligheid op de trap, maar worden op veel nieuwbouwtrappen niet meer standaard toegepast. Gelukkig kunt u hiervoor onze hulp inschakelen. Wij leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder de volgende soorten:

  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit

Geheel nieuwe trappen? Geen probleem

Naast antislips-strips verzorgen wij ook geheel nieuwe trappen. Van wenteltrap tot keepboom en van steektrap tot trap met onderkwart, het is allemaal mogelijk. Wij maken namelijk alle trappen op maat. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen zoals eiken, iroko en essen.

Wat is uw wens?

Wilt u antislip-strips in uw trap laten frasen? Of wilt u een geheel nieuwe trap laten ontwerpen? Wat u wens ook is, wij maken het uw dromen werkelijkheid. Neem contact met ons op via 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw trap!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen