Home » Antislip-strips trap Gelderland

Antislip-strips voor uw trap in Gelderland

Wilt u antislip-strips in de trap van uw woning of bedrijf in Gelderland laten infrezen? Bij Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen helpen we u met plezier verder en kunt u voor diverse strips kiezen om op uw trap te laten infrezen. Met onze antislip-strips maakt u uw trap veiliger en loopt u onbezorgd de trap op en af.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies voor de antislip-strips en loop veilig uw trap in Gelderland op en af

Wij laten uw bestaande trap in Gelderland in een mum van tijd van onze antislip-strips voorzien door de strips op uw trap te gaan infrezen. Daarnaast kunnen we een geheel nieuwe trap voor u ontwikkelen of uw huidige trap renoveren. Antislip-strips zorgen voor veiligheid op de trap, maar worden op veel trappen niet meer standaard toegepast. Daarom schakelt u de hulp in van onze professionals en maakt u uw trap weer een stuk veiliger. De strips die u op uw trap kunt laten infrezen, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals:

  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit

Geef uw wensen aan ons door

Wilt u antislip-strips in uw trap in Gelderland laten infrezen of heeft u andere wensen? Wilt u bijvoorbeeld een houten steektrap op maat laten maken? Neem contact op met ons team in Beneden-Leeuwen en wij realiseren uw visie! U bereikt ons door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw trap!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.