Home » Bordestrap laten ontwerpen

Bordestrap laten ontwerpen

Een bordestrap laten ontwerpen, wilt u natuurlijk overlaten aan experts. Neem daarom Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen in de arm. De bordestrap dankt zijn naam aan het rustvlak dat zich tussen twee rechte trappen bevindt – ook wel het bordes genoemd. Wij ontwerpen en creëren al tientallen jaren bordestrappen en weten dan ook precies waar we op moeten letten.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Uw bordestrap in uw favoriete materialen door ons laten ontwerpen

Wanneer u ervoor kiest om uw bordestrap door ons te laten ontwerpen, kiest u uit diverse materialen. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige houtsoorten, zoals eiken-, ahorn- en merantihout. Daarnaast is het mogelijk om uw bordestrap van staal te laten maken, of stalen elementen met hout te combineren. Wanneer u voor dat laatste kiest, creëert u een speels effect in uw woning of bedrijfspand. Indien u meer houdt van een klassieke trap, raden we u aan om de gehele bordestrap van warme houtsoorten te laten ontwerpen en maken.

Laat uw bordestrap door onze experts maken

Onze ontwerpers in Beneden-Leeuwen gaan graag met u aan de slag als u interesse heeft in een nieuwe trap. Vanwege onze expertise weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand de uitstraling krijgt die u wilt; de trap heeft nu eenmaal een grote invloed hierop. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Bel dan naar 0487–592359 of 06–40913680 of stuur ons een e-mail via info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen