Home » Houten opdektreden op maat

Houten opdektreden op maat

Wij maken de houten opdektreden op uw trap geheel op maat, zodat deze er weer uitziet als nieuw. Fabriek in trappen Hans Reuser in Beneden-Leeuwen is al jaren dé specialist in traprenovaties, trapontwerp en de vervaardiging ervan. We vinden het belangrijk dat u nog jarenlang van uw trap geniet, zowel in functie en veiligheid als de uitstraling. Uw wensen staan daarom ook te allen tijde voorop.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Massief houten opdektreden maken we op maat voor gesloten trappen

Wanneer u ervoor kiest om houten opdektreden op maat door ons te laten maken, kiest u voor echte kwaliteit. Wij maken namelijk geen gebruik van laminaat of dergelijke materialen, maar juist van duurzame houtsoorten. Denkt u hierbij aan eiken, essen, esdoorn en mahonie. Elke houtsoort geeft een andere uitstraling, dus bekijk zeker eens naar welke uw voorkeur uitgaat. Natuurlijk staan we klaar om u hierbij te voorzien van gedegen advies.

Kies voor een speelse eyecatcher

Wanneer uw trap wel een oppepper kan gebruiken, kiest u naast houten opdektreden op maat bijvoorbeeld voor stalen elementen. Dit sterke materiaal geeft een modern en toch speels effect aan uw trap, wat resulteert in een heuse eyecatcher in uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos in onze trappenfabriek.

Neem onze experts in de arm

Kiest u voor onze expertise bij uw traprenovatie? Wij gaan graag voor u aan de slag! We maken hierbij de houten opdektreden op maat en nemen, indien gewenst, direct de stootborden mee. Maak gerust een afspraak met ons door te bellen of door een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen