Home » Houten steektrap

Houten steektrap

Bent u onlangs verhuisd en wilt u een nieuwe houten steektrap op maat laten maken? Of gaat u verbouwen en is uw huidige steektrap aan vervanging toe? Wat uw situatie ook is, Hans Reuser Trappen helpt u met het ontwerpen en vervaardigen van de gewenste houten steektrap!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Laat ons uw houten steektrap ontwerpen en maken

Heeft u een modern interieur? Of juist erg landelijk? En wilt u een trap met ronde treden? Of juist een rechte? Het is allemaal mogelijk wanneer u uw nieuwe houten steektrap laat maken door Trappenfabriek Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen. Weet u niet precies wat voor ontwerp u wilt? Dat is geen probleem. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van exclusieve trappen en adviseren u dan ook graag. Tip: kies voor een trap in een kleur die afsteekt met het interieur!

Bel ons direct!

​​Wilt u een houten steektrap of andere houten trap door ons laten maken? Neem dan contact op. Dit doet u via het telefoonnummer 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan belt u met de eerdergenoemde telefoonnummers. Wij maken graag kennis met u in onze werkplaats aan de Korte Brouwerstraat 16 in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen