Home » Houten steektrap

Houten steektrap laten maken

Bent u onlangs verhuisd en wilt u een nieuwe houten steektrap op maat laten maken? Of gaat u verbouwen en is uw huidige steektrap aan vervanging toe? Wat uw situatie ook is, Hans Reuser Trappen helpt u met het ontwerpen en vervaardigen van de gewenste houten steektrap!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een houten steektrap laten maken, laat u aan ons over

Of u nu een modern, landelijk of klassiek interieur heeft: wanneer u een houten steektrap wilt laten maken, zijn wij de professional voor u. Onze vakkundige trappenbouwers maken uw wensen mogelijk. Uw opties zijn eindeloos, waardoor u bij ons altijd een houten steektrap kunt laten maken die volledig aan uw wensen voldoet. Weet u niet precies wat voor ontwerp u wilt? Dat is geen probleem. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van trappen en adviseren u graag.

Bel ons direct

Wilt u een houten steektrap laten maken door onze trappenmakers uit Gelderland of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of stuur een e-mail naar info@hansreusertrappen.nl. Wij maken graag kennis met u in onze werkplaats aan de Korte Brouwerstraat 16 in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen