Home » Houten trappenhuis op maat

Houten trappenhuis op maat

Wij maken uw houten trappenhuis geheel op maat, of dit nu is voor uw woning of bedrijfspand. Samen zorgen we ervoor dat de veiligheid is gewaarborgd en daarmee de uitstraling wordt behouden of zelfs wordt verbeterd. Het trappenhuis wordt gemaakt voor meerdere trappen boven elkaar, zoals bij kelder- of verdiepingstrappen.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Wij gebruiken diverse materialen voor uw houten trappenhuis op maat

Bent u op zoek naar een moderne of juist klassieke uitstraling in uw trap? Waar uw voorkeur naar uitgaat, bepaalt de keuze in houtsoort. Eiken- en merantihout straalt bijvoorbeeld een bepaalde klasse uit, terwijl gestoomd beukenhout in combinatie met stalen balustrades een modern en speels effect geeft. We komen graag op uw locatie in regio Beneden-Leeuwen langs om u, indien gewenst, van het beste advies te voorzien en hierna een offerte voor u op te stellen. Wij doen dit voor diverse soorten trappen, zoals wentel- en bordestrappen. Door uw te bezoeken, weten we direct wat de mogelijkheden zijn en heeft u duidelijkheid in de kosten voor het houten trappenhuis op maat.

Laat ons u terugbellen

Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op om de mogelijkheden te bespreken over een houten trappenhuis op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen via 0487–592359 of 06–40913680 of per e-mail via info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen