Home » Houten trappenhuis op maat

Houten trappenhuis op maat

Voor een houten trappenhuis op maat is fabriek in trappen Hans Reuser in Beneden-Leeuwen een uiterst geschikte partij. Wij maken uw houten trappenhuis geheel naar wens, of dit nu voor uw woning of bedrijfspand is. Samen zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt en daarmee de uitstraling blijft behouden. Het trappenhuis wordt gemaakt voor meerdere trappen boven elkaar, zoals bij kelder- of verdiepingstrappen.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies uit diverse materialen voor uw houten trappenhuis op maat

Bent u op zoek naar een moderne of juist klassieke uitstraling voor uw trap? Waar uw voorkeur naar uitgaat, bepaalt de keuze voor de houtsoort in onze trappenfabriek. Eiken- en merantihout straalt bijvoorbeeld een bepaalde klasse uit, terwijl gestoomd beukenhout in combinatie met stalen balustrades een modern en speels effect geeft. Daarnaast werken wij ook met houtsoorten zoals ahorn, essen, grenen en mahonie. We komen graag op uw locatie in regio Beneden-Leeuwen langs om u, indien gewenst, van het beste advies te voorzien en hierna een offerte voor u op te stellen. Wij doen dit voor diverse soorten trappen, zoals wentel- en bordestrappen. Door een locatiebezoek weten we direct wat de mogelijkheden zijn en heeft u duidelijkheid over de kosten voor het houten trappenhuis op maat.

Laat ons uw trappenhuis ontwerpen

Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk op om de mogelijkheden te bespreken voor een houten trappenhuis op maat. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen of een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen