Home » Houten wenteltrap laten maken

Houten wenteltrap laten maken

Een houten wenteltrap laten maken, laat u het best over aan onze professionals in Beneden-Leeuwen. Hans Reuser Trappenfabriek is namelijk al tientallen jaren dé expert in het vak van trappenontwerp, -renovatie en -creatie. We luisteren naar uw wensen en doen ons best om hier altijd aan te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een losstaande of dichte houten wenteltrap laten maken

Wanneer u een houten wenteltrap door ons wilt laten maken, komen we graag op locatie bekijken wat de mogelijkheden zijn. Een dichte trap heeft weer andere montagetechnieken dan een open trap. Hoe dan ook is het altijd mogelijk om een prachtige trap met een draai te ontwerpen en vervaardigen in uw woning of bedrijfspand. Hierbij houden we niet alleen rekening met de uitstraling, maar natuurlijk ook met de veiligheid van de trap. We maken daarom ook stevige balustrades van hout en frezen, indien gewenst, antislip-strips in de treden. Bij een losstaande wenteltrap kunt u natuurlijk ook een houten trappenhuis op maat door ons laten maken.

Laat uw wenteltrap door ons maken

Een trap is vaak het middelpunt van een woning of bedrijfspand. Het is dan ook belangrijk dat u 100% tevreden bent over de uitstraling hiervan. Schakel daarom onze experts in Beneden-Leeuwen in door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.