Home » Mahonie trappen op maat

Mahonie trappen op maat

Houdt u van de warmte die mahonie uitstraalt en wilt u daarom trappen van deze houtsoort op maat laten maken? Bij fabriek in trappen Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen ontwerpen en creëren wij diverse trappen van hoogwaardige houtsoorten. Mahonie hoort hier uiteraard ook bij, gezien dit sterk en kleurvast hout is. De warme en elegante uitstraling komt door de roodbruine kleur en fijne tot matige grofheid.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Mahonie is geschikt voor alle trappen op maat

Onze trappenexperts in Beneden-Leeuwen maken allerlei trappen van mahonie op maat. Denk dan onder andere aan:

Bent u niet op zoek naar een geheel nieuwe trap op maat, maar wilt u uw huidige trap renoveren met mahoniehout? Ook in dat geval neemt u ons in de arm. Wij zorgen er in onze trappenfabriek voor dat uw versleten trap weer zo goed als nieuw is, zodat u er nog jarenlang van profiteert – zowel in zijn functie als in zijn uitstraling.

Laat u voorzien van passend advies

Bespreek de mogelijkheden alvorens uw trappen van mahonie op maat laat maken door ons team in Beneden-Leeuwen. Dit doet u door te bellen of door een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl. Wij staan klaar om u van gedegen advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.