Home » Massieve houten trap op maat

Massieve houten trap op maat

Wij maken uw massieve houten trap geheel op maat in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen. Hans Reuser is dé fabriek in trappen die u het best inschakelt. Wij hebben namelijk jaren aan ervaring en daarom de kennis in huis om uw trap te ontwerpen en vervaardigen. Door ons in de arm te nemen, weet u zeker dat u nog jarenlang profiteert van uw nieuwe – of gerenoveerde – massieve houten trap op maat.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een massieve houten trap op maat is een echte eyecatcher

Wanneer u ons inschakelt om uw massieve houten trap op maat te laten maken, kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. U kiest bijvoorbeeld voor eiken-, meranti- of ahornhout. Hiernaast hebben wij vele andere massieve houtsoorten die we geheel op maat in onze trappenfabriek maken voor een trap waar u nog jarenlang van geniet. Niet alleen profiteert u van de functie; de uitstraling die gepaard gaat met massief hout is ook zeker de investering waard. We geven u graag advies over welk type hout het best bij uw interieur past, indien gewenst. Ook bekijken we of bijvoorbeeld een rechte trap of wenteltrap het best geschikt is voor uw woning of bedrijfspand.

Laat uw trap door ons op maat maken

Wilt u een afspraak maken of de mogelijkheden bespreken wat betreft een massieve houten trap op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts in Beneden-Leeuwen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u straks nog jarenlang geniet van uw prachtige trap.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.