Home » Moderne trappen

Moderne trappen

Heeft u een moderne interieursmaak en wilt u hierbij passende trappen laten maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Hans Reuser Trappen u biedt. Wij zijn een specialist in trappen en hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van onder andere moderne trappen. Neem contact met ons op en wij realiseren het ontwerp van uw dromen!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Altijd de juiste moderne trappen van uitstekende kwaliteit

Moderne trappen worden steeds populairder en het is steeds meer van belang dat de trappen bij de rest van het interieur passen. Vindt u dit ook van belang? Dan doet u er verstandig aan om ons in te schakelen. Wij luisteren altijd naar uw wensen en vertalen deze vervolgens naar een concreet ontwerp.

Van wenteltrap tot steektrap

Wanneer u kiest voor onze moderne trappen, profiteert u altijd van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken we altijd gebruik van uitstekende materialen. Hierbij denkt u aan houtsoorten als mahonie, ahorn en eiken. Ook fabriceren we verschillende soorten trappen. Van wenteltrap tot steektrap en van trappenhuis tot bordestrap, het is allemaal mogelijk.

Maak vandaag nog een afspraak in Beneden-Leeuwen!

Kiest u voor de moderne trappen van Hans Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen? Maak dan snel een afspraak door te bellen naar 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Wij ontvangen u graag in onze werkplaats aan de Korte Brouwerstraat 16 in Beneden-Leeuwen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen