Home » Rechte trap op maat

Rechte trap op maat

Laat een rechte trap geheel op maat maken door onze experts in Beneden-Leeuwen. Hans Reuser Trappenfabriek is dé expert op het gebied van trappenontwerp en -creatie. De rechte trap kan gezien worden als een ‘rechttoe-rechtaan’-model, maar we kunnen hier ook wat speels aan toevoegen. Wat uw wensen ook zijn, wij doen er alles aan om deze te overtreffen!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies uit een van onze houtsoorten voor uw rechte trap op maat

Uw rechte trap op maat kunnen wij maken uit diverse houtsoorten. Houdt u van een moderne uitstraling in uw woning of bedrijfspand? Ga dan bijvoorbeeld voor ahornhout in combinatie met stalen balustrades voor een elegant en toch speels effect. Houdt u meer van klassieke interieurs? Kies dan voor mahonie- of merantihout welke direct klasse uitstralen. Wij maken uw rechte trap met een trappenhuis op maat, maar doen dit ook voor andere soorten trappen op uw locatie.

Maak een afspraak met ons

Heeft u de mogelijkheden bekeken en wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel dan naar 0487–592359 of 06–40913680 of stuur ons een e-mail via info@hansreusertrappen.nl. Deze contactmogelijkheden gebruikt u ook indien u nog advies of informatie nodig heeft. Onze professionals staan met plezier voor u klaar in Beneden-Leeuwen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.