Home » Renovatie trap Gelderland

Renovatie aan uw trap in Gelderland

Een oude trap omtoveren tot een nieuwe: het is mogelijk wanneer u Trappenfabriek Hans Reuser inschakelt voor de renovatie van uw trap in Gelderland. Wij maken trappen op een ambachtelijke wijze en zijn gespecialiseerd in de renovatie van uw trap. Dit een uitgelezen mogelijkheid om de trap te laten voorzien van antislip-strips.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies voor de renovatie van uw trap voor ons bedrijf in Gelderland

Een renovatie door ons bedrijf in Gelderland geeft uw trap een compleet nieuwe uitstraling. U heeft bij ons keuze uit diverse massieve houtsoorten zoals eiken, essen en esdoorn. Het systeem dat wij gebruiken, wordt voornamelijk toegepast op bestaande gesloten trappen. Hierdoor kunnen we zowel de trede als het stootbord renoveren. We werken uitsluitend met massief hout en niet met laminaat of een soortgelijk materiaal.

Uw trap voorzien van antislip-strips

Naast de complete renovatie van uw trap in Gelderland zijn we u ook van dienst wanneer u uw bestaande trap wilt voorzien van antislip-strips. Deze strips zorgen, bijvoorbeeld in combinatie met een hekwerk, voor extra veiligheid op de trap en zijn verkrijgbaar in onder andere de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs
  • Wit

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent

Bent u geïnteresseerd in een renovatie van de trap van uw huis in Gelderland? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. U bent van ook harte welkom in onze werkplaats aan de Korte Brouwerstraat 16 in Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen