Home » Renovatie trap

Traprenovatie​

Een oude trap omtoveren tot een nieuwe, het is mogelijk wanneer u Hans Reuser Trappen inschakelt voor de renovatie hiervan. Wij vervaardigen trappen op een ambachtelijke wijze en zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw trap. De renovatie is bovendien een uitgelezen mogelijkheid om de trap te laten voorzien van antislip-strips. Laat u inspireren!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Kies voor een renovatie en uw trap is weer zo goed als nieuw

Een renovatie geeft uw trap een compleet nieuwe uitstraling, maar ook een opfrisbeurt is mogelijk. U heeft bij ons keuze uit diverse massieve houtsoorten zoals eiken, essen en esdoorn. Het systeem van Hans Reuser Trappen wordt voornamelijk toegepast op bestaande gesloten trappen. Hierdoor kan zowel de trede als het stootbord worden gerenoveerd. Wij werken bovendien uitsluitend met massief hout en niet met laminaat of een soortgelijk materiaal.

Antislip-strips in uw trap laten frezen?

Naast de renovatie van uw trap, kunnen we u ook van dienst zijn wanneer u uw bestaande trap wilt voorzien van antislip-strips. Deze strips zorgen voor veiligheid op de trap en zijn verkrijgbaar in onder andere de volgende kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Bruin
  • Zwart

Geïnteresseerd? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een renovatie van uw trap? Neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak en kijken wat het beste bij uw situatie past. U bereikt ons via 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. U bent ook altijd van harte welkom in onze werkplaats aan de Korte Brouwerstraat 16 in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen