Home » Stalen trappen op maat

Stalen trap op maat

Bij Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen maken we stalen trappen op maat. Een dergelijke trap met staal wordt vaak in combinatie met hout geheel op maat gemaakt. De traptreden zijn dan van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en de balustrades van staal. Dit geeft een modern maar toch speels effect aan uw woning of bedrijfspand.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Voor zowel particulieren als bedrijven maken we stalen trappen op maat

Een trap is vaak de blikvanger in bedrijfspanden en woningen. Het is dan ook belangrijk dat u deze bij een specialist laat maken, zodat u er nog jarenlang van geniet. Al tientallen jaren zijn wij hierin de partner voor velen en hebben dan ook veel kennis en ervaring in ons vak. Wanneer u een trap met staal op maat laat maken door ons team, kunt u denken aan houten wenteltrappen met stalen elementen. Daarnaast ontwerpen en vervaardigen we stalen bordestrappen op maat; deze trappen kunnen we in hun geheel van staal maken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, we maken uw wensen graag waar. Dit doen we in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen, waar we allerlei stalen trappen op maat maken.

Laat uw trap renoveren

Heeft u behoefte aan een traprenovatie in plaats van een geheel nieuwe trap? Wij ontwerpen en maken hierbij zowel houten als stalen elementen op maat, zodat diverse soorten trappen er weer als nieuw uitzien. We geven u hier natuurlijk graag advies in en zorgen ervoor dat uw trap weer een eyecatcher wordt in uw woning of bedrijfspand.

Laat uw trap met staal op maat door ons maken

Indien u interesse heeft in onze expertise waarbij we uw trap met staal op maat maken – of de renovatie hiervan – neemt u contact met ons op. Bel ons via 0487–592359 of 06–40913680 of stuur een e-mail naar info@hansreusertrappen.nl. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen