Home » Stalen trappen op maat

Stalen trappen op maat

Stalen trappen op maat worden vakkundig gemaakt bij Hans Reuser, de fabriek voor trappen. Een dergelijke trap met staal wordt vaak in combinatie met hout op maat gemaakt. De traptreden zijn dan van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten en de balustrades van staal. Dit geeft een modern, maar toch speels effect aan uw woning of bedrijfspand.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Wij maken stalen trappen op maat voor bedrijven en particulieren

Een trap is vaak de blikvanger in bedrijfspanden en woningen. Het is dan ook belangrijk dat u deze bij een specialist laat maken, zodat u er nog jarenlang van geniet. Al jarenlang zijn wij hierin de partner voor velen en we hebben dan ook veel kennis en ervaring in ons vak. Wanneer u een trap met staal op maat laat maken door ons team, kunt u denken aan houten wenteltrappen met stalen elementen. Daarnaast ontwerpen en vervaardigen we stalen bordestrappen op maat. Deze trappen kunnen we in het geheel van staal maken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, we maken uw wensen graag waar. Dit doen we in onze trappenfabriek, waar we allerlei stalen trappen op maat maken.

Wij renoveren ook trappen

Heeft u behoefte aan een traprenovatie in plaats van een geheel nieuwe trap? Wij ontwerpen en maken hierbij zowel houten trappen als stalen elementen op maat, zodat diverse soorten trappen er weer als nieuw uitzien. We geven u hier natuurlijk graag advies in en zorgen ervoor dat uw trap weer een eyecatcher wordt in uw woning of bedrijfspand.

Laat uw trap met staal op maat door ons maken

Indien u interesse heeft in onze expertise waarbij we uw trap met staal op maat maken, neemt u contact met ons op. Bel ons of stuur een e-mail naar info@hansreusertrappen.nl. We bespreken graag de mogelijkheden en de wensen voor uw nieuwe trap met u, zodat u hier nog jarenlang van geniet.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.