Home » Trap balustrade hout maken

Voor uw trap maken we een balustrade van hout

Wilt u voor uw trap een nieuwe balustrade van hout laten maken? Fabriek in trappen Hans Reuser in Beneden-Leeuwen vervaardigt dit graag voor u. Wij zijn dé professional in trappenontwerp, -renovatie en -creatie. Ook onderdelen zoals balustrades, maken wij geheel op maat tegen scherpe tarieven.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Optimaliseer de veiligheid door voor uw trap een balustrade van hout te laten maken

Heeft u een open trap in uw woning of bedrijfspand en is deze nog niet voorzien van een balustrade of is deze versleten? Zonder goede houvast kan het, voor zowel jong als oud, gevaarlijk zijn om de trap op en af te lopen. Kies er daarom voor in onze trappenfabriek een balustrade van hout te laten maken, zodat de trap weer veilig in gebruik wordt genomen. Voor de balustrade heeft u keuze uit verschillende houtsoorten, zoals:

 We bekijken graag de mogelijkheden en maken uw balustrade geheel op maat. Voor optimale veiligheid is het mogelijk om tijdens deze montage ook antislip-strips in uw trap te frezen. Slip- en valgevaar is op deze manier verleden tijd!

Neem contact met ons op voor uw balustrade

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voordat u de balustrade van hout voor uw trap door ons laat maken? Bel ons dan op of stuur ons een e-mail via info@hansreusertrappen.nl. Graag voorzien we uw trap binnenkort van een renovatie, zodat veiligheid en een prachtige uitstraling is gegarandeerd.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.