Home » Trap balustrade hout maken

Voor uw trap maken we een balustrade van hout

Wilt u voor uw trap een nieuwe balustrade van hout laten maken? Reuser Trappen in Beneden-Leeuwen vervaardigt dit graag voor u. Als professional in trappenontwerp, -renovatie, en -creatie, begrijpen wij het belang van elk detail, inclusief de balustrades die een onsmisbaar onderdeel vormen van de algehele uitstraling en veiligheid van uw trap.

Ambachtelijke werkwijze
Diverse houtsoorten
Maatwerk trappen
Trappen

Wilt u een houten balustrade voor uw trap laten maken?

Wilt u een houten balustrade voor uw trap laten maken?

Trappenhuis

Optimaliseer de veiligheid door voor uw trap een balustrade van hout te laten maken

Heeft u een open trap in uw woning of bedrijfspand en is deze nog niet voorzien van een balustrade of is deze versleten? Zonder goede houvast kan het, voor zowel jong als oud, gevaarlijk zijn om de trap op en af te lopen. Kies er daarom voor in onze trappenfabriek een balustrade van hout te laten maken, zodat de trap weer veilig in gebruik wordt genomen. Voor de balustrade heeft u keuze uit verschillende houtsoorten, zoals:

We bekijken graag de mogelijkheden voor uw trap en maken uw balustrade van hout geheel op maat. Voor optimale veiligheid is het mogelijk om tijdens deze montage ook antislip-strips in uw trap te frezen. Slip- en valgevaar is op deze manier verleden tijd!

Laat een balustrade voor uw trap maken

Heeft u specifieke vragen over het design, materiaalkeuze, of wilt u een gedetailleerde offerte aanvragen voordat u besluit de balustrade van hout voor uw trap door ons te laten vervaardigen? Neem contact met ons op. Graag voorzien we uw trap binnenkort van een renovatie, zodat veiligheid en een prachtige uitstraling beide zijn gegarandeerd. Uiteraard kunt u ook een geheel nieuwe trap met hekwerk door ons laten ontwerpen en plaatsen.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Reuser Trappen