Home » Trap balustrade hout maken

Voor uw trap maken we een balustrade van hout

Wilt u voor uw trap een nieuwe balustrade van hout laten maken? Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen vervaardigt dit graag voor u. Wij zijn dé professional in trappenontwerp, -renovatie en -creatie. Ook onderdelen, zoals balustrades, maken wij geheel op maat tegen scherpe tarieven.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Optimaliseer de veiligheid door voor uw trap een balustrade van hout te laten maken

Heeft u een open trap in uw woning of bedrijfspand en is deze nog niet voorzien van een balustrade of is deze versleten? Zonder goede houvast kan het, voor zowel jong als oud, gevaarlijk zijn om de trap op en af te lopen. Kies er daarom voor om door onze professionals in Beneden-Leeuwen een balustrade van hout te laten maken, zodat de trap weer veilig in gebruik wordt genomen. We bekijken graag de mogelijkheden en maken uw balustrade geheel op maat. Voor optimale veiligheid is het mogelijk om tijdens deze montage ook antislip-strips in uw trap te frezen. Slip- en valgevaar is op deze manier verleden tijd!

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voordat u de balustrade van hout voor uw trap door ons laat maken? Bel dan naar 0487–592359 of 06–40913680 of stuur ons een e-mail via info@hansreusertrappen.nl. Graag voorzien we uw trap binnenkort van een renovatie, zodat veiligheid en een prachtige uitstraling is gegarandeerd.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.