Home » Trap hout en staal laten maken

Een trap van hout en staal laten maken

Wilt u een trap van hout en staal laten maken? Bij Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen kiest u uit diverse duurzame houtsoorten voor bijvoorbeeld de traptreden en stootborden van uw trap. Daarbij is het mogelijk om de houten trap aan te vullen met stalen leuningen voor een speels en modern effect. Wij maken alles geheel op maat voor u, zoals u dat wenst.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een exclusieve trap van hout en staal door ons laten maken

Een houten trappenhuis met stalen balustrades, of stalen spijlen en houten leuningen, óf de gehele houten trap met een omheining van staal: u kunt het allemaal laten maken bij ons in Beneden-Leeuwen. Een houten trap met stalen leuningen noemen wij ook wel een exclusieve trap, omdat dit een stijl is die u niet overal tegenkomt. Ook straalt de combinatie van een houten trap met stalen leuningen een bepaalde luxe en moderniteit uit. Heeft u bepaalde wensen bij het laten maken van uw trap van hout en staal? Laat het ons weten, zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Zijn onze diensten precies hetgeen waar u naar op zoek bent? We komen graag bij u langs op locatie om de trap in te meten!

Laat uw houten trap met stalen leuningen door ons maken

Wanneer u uw trap van hout en staal gaat laten maken door onze professionals, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en prachtige uitstraling. Bespreek uw wensen met ons door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.