Home » Trap hout en staal laten maken

Een trap van hout en staal laten maken

Wilt u een trap van hout en staal laten maken? Bij fabriek in trappen Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen kiest u uit diverse duurzame houtsoorten voor bijvoorbeeld de traptreden en stootborden van uw trap. Daarbij is het mogelijk om de houten trap aan te vullen met stalen leuningen voor een speels en modern effect. Wij maken alles geheel op maat voor u, zoals u dat wenst.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een stijlvolle trap van hout en staal door ons laten maken

Een houten trappenhuis met stalen balustrades, of stalen spijlen en houten leuningen, óf de gehele houten trap met een omheining van staal, u kunt het allemaal bij ons laten maken. Een houten trap met stalen leuningen noemen wij ook wel een exclusieve trap, omdat dit een stijl is die u niet overal tegenkomt. Ook straalt de combinatie van een houten trap met stalen leuningen een bepaalde luxe en moderniteit uit. Heeft u bepaalde wensen bij het laten maken van uw trap van hout en staal? Laat het ons weten, zodat we in onze trappenfabriek kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u bijvoorbeeld de veiligheid op de trap waarborgen? Dan frezen wij antislip-strips voor u in.

Laat uw houten trap met stalen leuningen door ons maken

Wanneer u uw trap van hout en staal gaat laten maken door onze professionals, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en prachtige uitstraling. Bespreek uw wensen met ons door te bellen of door een e-mail te sturen naar info@hansreusertrappen.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u nog jarenlang van uw trap geniet.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.