Home » Trap met draai

Trap met draai

Bent u op zoek naar een specialist die een trap met een draai op maat voor u kan maken? Zoek dan niet verder en schakel Hans Reuser Trappen in. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van trappen en is u graag van dienst bij het maken van een trap met een draai.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Uw trap met draai op maat gemaakt

Omdat wij een ambachtelijke werkwijze hanteren, is al ons werk maatwerk. Hierdoor kunnen we met behulp van goed rekenwerk altijd de juiste draai in een trap creëren. We verzorgen zowel trappen met een bovenkwart als een onderkwart. U heeft bij ons keuze uit diverse hoogwaardige materialen. Hierbij moet u denken aan eiken, grenen en iroko.

Ook voor antislip-strips bent u bij ons goed

Naast de juiste trap met een draai, bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u antislip-strips wilt laten infrezen. Deze zorgen ervoor dat u veilig de trap op en af kunt. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, grijs, wit en bruin. Zo vindt u bij ons altijd bijpassende strips voor een veilige trap!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een trap met een draai aanschaffen? Of wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Wij zijn u daarnaast graag van dienst in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen