Home » Trap met draai laten maken Gelderland

Trap met draai laten maken in Gelderland

Wanneer u een trap met draai wilt laten maken voor uw woning of bedrijf in Gelderland, zijn wij dé professional voor u. Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen, nabij Nijmegen, is al sinds 1976 een actieve trappenmaker. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van trappen en is u graag van dienst.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een trap met draai op maat laten maken in Gelderland

Ons werk is maatwerk, waardoor het bij ons bedrijf in Gelderland altijd mogelijk is om een trap met draai te laten maken. Dit realiseren we door goed rekenwerk en sterk inzichtvermogen. We verzorgen zowel trappen met een bovenkwart als een onderkwart en u kiest uit hoogwaardige houtsoorten. Denk hierbij aan eiken, grenen en iroko.

Ook voor antislip-strips

Wanneer u een trap met draai wilt laten maken voor uw woning in Gelderland, kiest u er eventueel ook voor om antislip-strips te laten infrezen. Deze zorgen ervoor dat u veilig de trap op en af kunt. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijs, wit en bruin. Zo vindt u bij ons altijd bijpassende strips!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u een trap met draai laten maken door onze professionals in Gelderland? Of wenst u vooraf meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0487–592359 of 06–40913680 of per e-mail via info@hansreusertrappen.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen