Home » Trap met hekwerk

Trap met hekwerk

Een trap met een hekwerk is erg veilig en geeft een sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Bij fabriek in trappen Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen passen we het hekwerk aan op de trap en zorgen we ervoor dat deze perfect samengaat met de rest van uw interieur. U bent bij ons verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Wij maken trap met hekwerk die bij uw interieur past

In onze trappenfabriek zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van op maat gemaakte trappen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van uitstekend advies, waarna we uw trap op ambachtelijke wijze produceren. Een trap met een hek is een wens van velen, omdat dit de veiligheid van zowel jong als oud waarborgt. Wij kunnen het hekwerk maken van onder andere:

Voor een klassieke of juist moderne woning kunnen we dus altijd een trap creëren die hier perfect bij past.

Maak een afspraak voor uw hekwerktrap

Bent u op zoek naar een trap met een stevig hekwerk die we volledig naar wens maken of wilt u uw trap laten renoveren, zodat hier weer veilig gebruik van wordt gemaakt? Schakel dan onze professionals in door telefonisch contact met ons op te nemen of het e-mailadres info@hansreusertrappen.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.