Home » Trap met hekwerk

Trap met hekwerk​

Een trap met een hekwerk is erg veilig en geeft in veel gevallen ook een bepaalde uitstraling aan uw interieur. Bij Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen passen we het hekwerk aan op de trap en zorgen we ervoor dat deze perfect samengaat met de rest van uw interieur. U bent bij ons verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De trap met hekwerk die bij uw interieur past

Bij ons professionele bedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van op maat gemaakte trappen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van uitstekend advies, waarna we uw trap op ambachtelijke wijze produceren. Een trap met een hek is een wens van velen, omdat dit de veiligheid van zowel jong als oud waarborgt. Wij kunnen het hekwerk van zowel hout als staal maken. Voor een klassieke of juist moderne woning kunnen we dus altijd een trap creëren die hier perfect bij past.

Altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding

U bent bij ons altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Hierbij moet u denken aan houtsoorten als grenen, essen en eiken. Hierdoor gaat uw trap met hekwerk een groot aantal jaren mee!

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een trap met een stevig hekwerk die we volledig naar wens maken of wilt u uw trap laten renoveren, zodat hier weer veilig gebruik van wordt gemaakt? Schakel dan onze professionals uit Beneden-Leeuwen in door telefonisch contact met hen op te nemen via 0487–592359 of 06–40913680, het contactformulier of het e-mailadres info@hansreusertrappen.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.