Home » Trap met hekwerk

Trap met hekwerk​

Een trap met een hekwerk is erg veilig en geeft in veel gevallen ook een bepaalde uitstraling aan uw interieur. Bij Hans Reuser Trappen passen we het hekwerk aan op de trap en zorgen we ervoor dat deze perfect samengaat met de rest van uw interieur. U bent bij ons verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De trap met hekwerk die bij uw interieur past

Wij zijn gespecialiseerd is het maken van trappen op maat. Dit doen we op een ambachtelijke wijze. Door onze jarenlange ervaring weten we wat goed staat bij uw trap en kunnen we u uitstekend adviseren. De trap krijgt de laatste jaren namelijk steeds meer aandacht als onderdeel van de woning. De trap met hekwerk combineert een fraai uiterlijk met een stukje veiligheid. Daardoor is het de ideale trap waarmee u een eigen stempel kunt drukken op uw woning of kantoor.

Altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding

U bent bij ons altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Hierbij moet u denken aan houtsoorten als grenen, essen en eiken. Hierdoor gaat uw trap met hekwerk een groot aantal jaren mee!

Op zoek naar een trap met hekwerk?

Bent u op zoek naar een trap met hekwerk en wilt u deze op maat laten maken? Schakel dan Hans Reuser Trappen uit Beneden-Leeuwen in. Dit doet u door contact op te nemen via 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen