Home » Trap op maat

Trap op maat

Wanneer u een trap volledig naar wens op maat wil laten maken, is fabriek in trappen Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen een uiterst geschikte partij. Wij leveren en produceren trappen van hoogwaardige kwaliteit die volledig op maat worden gemaakt voor uw woning of bedrijf. Ontdek de mogelijkheden voor de trappen van hoge kwaliteit die op maat gemaakt worden.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Wij maken trappen van hoge kwaliteit op maat

Houdt u van een landelijke stijl of kiest u liever voor een moderne trap? Wanneer u uw trap op maat naar wens wilt laten maken, heeft u bij ons eindeloze mogelijkheden en is uw trap volledig naar wens. Wij doen dit tegen een uitstekende prijs en gebruiken alleen de beste materialen voor kwaliteit trappen op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Wanneer u uw trap volledig naar wens op maat gemaakt wilt hebben, kiest u uit diverse houten materialen, zoals:

  • Eiken
  • Mahonie
  • Gestoomd beuken
  • Ahorn

Wilt u bijvoorbeeld een trap waarin diverse materialen verwerkt zitten? Ga dan voor een trap met hout en staal. Wilt u een warme roodbruine trap? Kies dan voor een trap van mahonie.

Een trap met antislip biedt zowel jong als oud meer veiligheid

Naast trappen van hoogwaardige kwaliteit die we op maat laten maken, zijn we u ook van dienst door antislip-strips in uw traptreden te frezen. Deze strips zorgen voor meer veiligheid en grip op de trap, waardoor de kans op vallen wordt verkleind. Dit is voor zowel jong als oud natuurlijk ontzettend belangrijk. We leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, grijs en zwart. Zo kunt u de trap volledig naar wens laten maken.

Ook voor traprenovaties schakelt u onze hulp in

Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen nieuwe trap op maat gemaakt hebben? Kies dan voor een traprenovatie. Ons renovatiesysteem is geschikt voor trappen die gesloten zijn; hierbij zorgen we ervoor dat alle trappen met kwaliteit op maat gemaakt worden. We vernieuwen zowel de (opdek)treden als het stootbord en gebruiken hiervoor uitsluitend massieve houtsoorten. Na een renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Maak een afspraak voor uw maatwerk trap

Wilt u een trap geheel naar wens op maat laten maken? Neem dan contact met ons bedrijf op. U kunt een afspraak maken op uw locatie of in onze trappenfabriek waar u diverse trappen van hoogwaardige kwaliteit op maat kunt laten maken. Onze trappenspecialisten vertellen u meer over de mogelijkheden van houten trappen die op maat gemaakt zijn. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn wanneer u een trap geheel naar wens op maat wilt laten maken.

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.