Home » Trap op maat

Trap op maat

Uw trap geheel naar wens op maat laten maken, begint bij contact opnemen met Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen. Wij leveren en produceren trappen van hoogwaardige kwaliteit die volledig op maat worden gemaakt voor uw woning of bedrijf.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Uw trap van hoogwaardige kwaliteit naar wens op maat laten maken tegen een scherpe prijs

Houdt u van een landelijke stijl of kiest u liever voor een moderne uitstraling? Wanneer u uw trap op maat wilt laten maken, zodat deze geheel naar wens is, heeft u bij ons eindeloze mogelijkheden. Wij doen dit bovendien tegen een uitstekende prijs en hier gebruiken we alleen de beste materialen voor. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Wanneer u uw trap op maat gemaakt wilt hebben, kiest u uit diverse houten materialen, zoals eiken, mahonie, gestoomd beuken en ahorn. Wilt u bijvoorbeeld een trap waarin diverse materialen verwerkt zitten? Ga dan voor een trap met hout en staal. Wilt u een warme roodbruine trap? Kies dan voor mahonie.

Een trap met antislip-strips biedt zowel jong als oud meer veiligheid

Naast trappen van hoogwaardige kwaliteit die we op maat gemaakt hebben, zijn we u ook van dienst door antislip-strips in uw traptreden te frezen. Deze strips zorgen voor meer veiligheid en grip op de trap, waardoor de kans op vallen wordt verkleind. Dit is voor zowel jong als oud natuurlijk ontzettend belangrijk. We leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, grijs en zwart.

Ook voor traprenovaties schakelt u onze hulp in

Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen nieuwe trap op maat laten maken? Kies dan voor een traprenovatie. Ons renovatiesysteem is geschikt voor trappen die gesloten zijn; hierbij zorgen we ervoor dat alles op maat gemaakt is. We vernieuwen zowel de (opdek)treden als het stootbord en gebruiken hiervoor uitsluitend massieve houtsoorten. Na een renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Maak een afspraak met onze professionals

Wilt u een trap geheel naar wens op maat laten maken? Neem dan contact met ons bedrijf op en maak een afspraak op uw locatie of in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen waar u diverse trappen van hoogwaardige kwaliteit op maat kunt laten maken. U bereikt ons door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. Onze trappenspecialisten vertellen u tevens meer over de mogelijkheden van houten trappen die op maat gemaakt zijn.

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.