Home » Trap op maat

Trap op maat

Wilt u een unieke trap die geheel op maat wordt gemaakt? Neem dan contact op met Hans Reuser Trappen. Wij leveren en produceren onder andere houten trappen, die volledig op maat worden gemaakt. Zo sluit uw trap altijd aan op uw wensen en eisen.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De trap op maat tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Houdt u van een landelijke stijl? Of kiest u voor een moderne uitstraling? Het is allemaal mogelijk wanneer u houten trappen kiest die op maat worden gemaakt. Wij verzorgen namelijk enkel maatwerk en kunnen hierdoor elke gewenste stijl realiseren. Dit alles doen wij tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een trap van hoogkwalitatieve materialen

Wanneer u bij ons een trap op maat laat maken, wordt er altijd gebruikgemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. U heeft keuze uit materialen als eiken, mahonie, gestoomd beuken en ahorn. Wilt u bijvoorbeeld een trap die egaal is van kleur? Dan is eiken een goede optie. Wilt u een roodbruine trap? Kies dan voor mahonie. Onze medewerkers geven u hierbij graag advies.

Meer veiligheid door antislip-strips

Naast dat wij houten trappen die op maat gemaakt zijn leveren, kunnen we u ook van dienst zijn met antislip-strips. Deze strips zorgen voor meer veiligheid en grip op de trap. De kans op vallen wordt hierdoor verkleind. We leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, grijs en zwart.

Ook voor traprenovaties bent u bij ons aan het juiste adres

Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen nieuwe trap? Kies dan voor een traprenovatie. Ons renovatiesysteem is geschikt voor houten trappen die gesloten zijn en ook hierbij zorgen we ervoor dat alles op maat gemaakt is. We vernieuwen zowel de trede als het stootbord en gebruiken hiervoor uitsluitend massieve houtsoorten. Na een renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit!

U bent van harte welkom in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen!

Wilt u een trap op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. We maken dan een afspraak met u en vertellen u meer over de mogelijkheden van houten trappen die op maat gemaakt zijn. U bent van harte welkom in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen!

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten