Home » Trap op maat

Trap op maat

​Wilt u een unieke trap die geheel op maat wordt gemaakt? Neem dan eens contact op met Trappenfabriek Hans Reuser in Beneden-Leeuwen, in regio Nijmegen. Wij leveren en produceren houten trappen die volledig op maat worden gemaakt voor uw woning of bedrijf in Gelderland.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Uw trap op maat laten maken tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Houdt u van een landelijke stijl of kiest u liever voor een moderne uitstraling? Het is allemaal mogelijk wanneer u houten trappen kiest die op maat voor u worden gemaakt in Gelderland. Dit alles doen wij tegen een uitstekende prijs en hier gebruiken we alleen de beste materialen voor. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Wanneer u in Gelderland trappen op maat gemaakt wil hebben, kiest u uit diverse houten materialen, zoals eiken, mahonie, gestoomd beuken en ahorn. Wilt u bijvoorbeeld een trap die egaal is van kleur? Dan is eiken een goede optie. Wilt u een roodbruine trap? Kies dan voor mahonie.

Meer veiligheid door antislip-strips

Naast houten trappen die we op maat gemaakt hebben voor inwoners van Gelderland, zijn we u ook van dienst door antislip-strips in uw traptreden te frezen. Deze strips zorgen voor meer veiligheid en grip op de trap, waardoor de kans op vallen wordt verkleind. We leveren de strips in verschillende kleuren, waaronder wit, bruin, grijs en zwart.

Ook voor traprenovaties

Is uw huidige trap versleten, maar wilt u geen nieuwe trap? Kies dan voor een traprenovatie. Ons renovatiesysteem voeren we uit in heel Gelderland en is geschikt voor houten trappen die gesloten zijn; hierbij zorgen we ervoor dat alles op maat gemaakt is. We vernieuwen zowel de trede als het stootbord en gebruiken hiervoor uitsluitend massieve houtsoorten. Na een renovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Maak een afspraak met onze professionals

Wilt u een trap op maat laten maken? Neem dan contact met ons bedrijf op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. Onze trappenspecialisten vertellen u tevens meer over de mogelijkheden van houten trappen die op maat gemaakt zijn in Gelderland.

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten