Home » Trappen Gelderland

Trappen laten vervaardigen in Gelderland

Hans Reuser Trappenfabriek is dé specialist in ambachtelijke trappen in Gelderland en omstreken. Wij verzorgen verschillende soorten trappen op maat en gebruiken hierbij uitsluitend hoogkwalitatieve soorten hout. Wilt u een unieke trap die perfect in uw interieur past? Neem dan contact met ons op.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De perfecte trappen vindt u bij dé specialist van Gelderland en omstreken

Trappen worden steeds belangrijker in het interieur en zijn in sommige gevallen zelfs echte eyecatchers. Bent u op zoek naar de juiste trappen voor uw woning of kantoorpand in Gelderland? Wij realiseren verschillende soorten trappen, zodat wij de dromen van iedere klant waar kunnen maken. Wij maken hierbij gebruik van massieve houtsoorten zoals essen, eiken en grenen. Maar ook voor trappen van ahorn, iroko en merantie bent u bij deze specialist in Gelderland aan juiste adres.

Wij knappen verschillende soorten trappen op

Heeft u trappen die goed bij het interieur van uw woning of kantoorpand in Gelderland passen, maar zijn deze toe aan een opknapbeurt? Voor de renovatie aan verschillende soorten trappen schakelt u ook gewoon Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen in. Wij verzorgen complete traprenovaties voor gesloten trappen. Dit houdt in dat we zowel het stootbord als de houten (opdek)trede voor u vervangen. Na een renovatie door onze vakmannen ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Renoveren of nieuwe trappen? Laat het ons weten!

Wilt u de trappen van uw huis in Gelderland laten renoveren? Of wilt u juist een compleet nieuw exemplaar? Wat u ook wenst, wij realiseren het voor u en hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten trappen. Neem telefonisch contact met ons op via 0487–592359 of 06–40913680, of stuur een e-mail naar info@hansreusertrappen.nl. Wij staan voor u klaar in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.