Home » Trappen Gelderland

Trappen laten vervaardigen in Gelderland

Hans Reuser Trappen is dé specialist in ambachtelijke trappen in Gelderland en omstreken. Wij verzorgen enkel trappen op maat en gebruiken hierbij uitsluitend hoogkwalitatieve houtsoorten. Wilt u een unieke trap die perfect in uw interieur past? Neem dan contact met ons op.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De perfecte trappen vindt u bij dé specialist van Gelderland en omstreken

Trappen worden steeds belangrijker in het interieur en zijn in sommige gevallen zelfs echte eyecatchers. Bent u op zoek naar de juiste trappen voor uw woning of kantoorpand in Gelderland? Wij realiseren de trappen van uw dromen voor u. Wij maken hierbij gebruik van massieve houtsoorten zoals essen, eiken en grenen. Maar ook voor trappen van ahorn, iroko en merantie bent u bij deze specialist in Gelderland aan juiste adres.

Is uw trap toe aan een opknapbeurt?

Heeft u trappen die goed bij het interieur van uw woning of kantoorpand in Gelderland passen, maar zijn deze toe aan een opknapbeurt? Ook dan schakelt u Trappenfabriek Hans Reuser in. Wij verzorgen namelijk ook complete traprenovaties voor gesloten trappen. Dit houdt in dat we zowel het stootbord als de trede voor u vervangen. Na een renovatie door onze vakmannen ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Renoveren of nieuwe trappen? Laat het ons weten!

Wilt u de trappen van uw huis in Gelderland laten renoveren? Of wilt u juist een compleet nieuw exemplaar? Wat u ook wenst, wij realiseren het voor u. Neem contact met ons op via 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Wij staan voor u klaar in Beneden-Leeuwen!

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen