Home » Trappen Gelderland

Trappen uit Gelderland

Voor kwalitatieve trappen in de omgeving van Gelderland is trappenmaker Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen dé specialist. Wij verzorgen verschillende soorten trappen op maat en gebruiken hierbij uitsluitend hoogkwalitatieve soorten hout. Zo produceren we een unieke trap die perfect in uw interieur past.

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

De perfecte trappen vindt u bij ons

Trappen worden steeds belangrijker in het interieur en zijn in sommige gevallen zelfs echte eyecatchers. Bent u op zoek naar de juiste trappen voor uw woning of kantoorpand in Gelderland? Wij realiseren in onze trappenfabriek verschillende soorten trappen, zodat wij de dromen van iedere klant waar kunnen maken. Wij maken hierbij gebruik van massieve houtsoorten zoals:

  • Essen
  • Eiken
  • Grenen

Niet alleen voor deze materialen, maar ook voor trappen van ahorn, iroko en meranti schakelt u onze trappenmaker in.

Wij knappen verschillende soorten trappen op

Heeft u trappen die goed bij het interieur van uw woning of kantoorpand passen, maar zijn deze toe aan een opknapbeurt? Voor de renovatie aan verschillende soorten trappen schakelt u ook gewoon ons als trappenmaker in. Wij verzorgen complete traprenovaties voor gesloten trappen. Dit houdt in dat we zowel het stootbord als de houten (opdek)trede voor u vervangen. Na een renovatie door de trappenmaker ziet uw trap er weer als nieuw uit!

Neem contact met ons op voor het renoveren of vernieuwen van uw trap

Wilt u de trappen van uw huis laten renoveren? Of wilt u juist een compleet nieuw exemplaar? Wat u ook wenst, wij realiseren het als trappenmaker voor u en hebben mogelijkheden voor veel verschillende soorten trappen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@hansreusertrappen.nl. Wij staan voor u klaar.

Bekijk ook onze andere diensten

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.