Home » Trappenfabriek

Trappenfabriek

Trappenfabriek Hans Reuser is dé trappenmaker in Gelderland en omstreken. Wij zijn een trappenspecialist die gespecialiseerd is in het produceren van ambachtelijke trappen. Van wenteltrap tot steektrap en van bordestrap tot keepboom, onze trappenfabriek realiseert het allemaal voor u!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Onze trappenfabriek is al meer dan 40 jaar het adres voor ambachtelijke trappen

Doordat we bij onze trappenfabriek over meer dan 40 jaar ervaring beschikken, kunnen we onszelf een echte trappenspecialist noemen. Uw trappenmaker weet precies wat past in uw interieur in Gelderland en adviseert u uitstekend tijdens uw aankooptraject. U staat bij ons op nummer één en daarom vinden we het van groot belang dat uw trap lang meegaat. Daarom maakt onze trappenmaker uit Gelderland uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mahonie- of eikenhout? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze trappenspecialist maakt het voor u.

Is uw huidige trap versleten? Onze trappenspecialist renoveert het!

Naast nieuwe trappen kunt u bij onze trappenfabriek ook terecht voor traprenovaties. Wilt u bijvoorbeeld een keer iets nieuws? Of is uw huidige trap versleten? Dan zorgt de trappenmaker ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet! Ons renovatiesysteem passen we toe op gesloten trappen. We vervangen dan zowel de trede als het stootbord. Hiervoor gebruiken we uitsluitend massieve houtsoorten.

Veiliger de trap gebruiken door middel van antislip-strips

Wilt u gaan voor optimale veiligheid? Kies dan voor de antislip-strips die de trappenmaker van onze trappenfabriek uit Gelderland in uw treden freest. Door de strips heeft u meer grip op de trap en loopt u deze veilig op en af. De strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, bruin, zwart en wit. Andere kleuren zijn bij onze trappenspecialist op aanvraag beschikbaar.

Vraag ons vandaag nog om advies

Wanneer u voor Trappenfabriek Hans Reuser uit Gelderland kiest, bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit en maatwerk van onze trappenmaker. Onze trappenspecialist is ervaren en past alles aan op uw stijl. Vraag ons gerust vandaag nog om advies! Dit doet u door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. Kies voor Trappenfabriek Hans Reuser in Beneden-Leeuwen in Gelderland: de trappenmaker die de trap van uw dromen creëert!

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten