Home » Trappenfabriek

Trappenfabriek

Hans Reuser Trappenfabriek is dé trappenmaker in Gelderland en omstreken. Wij zijn de trappenspecialist die gespecialiseerd is in het produceren van ambachtelijke trappen. Van wenteltrap tot steektrap en van bordestrap tot keepboom, onze trappenfabriek realiseert het allemaal voor u!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een trappenfabriek met jarenlange ervaring

Onze trappenfabriek beschikt over meer dan 40 jaar ervaring. Daarom kunnen wij onszelf dé trappenspecialist in regio Beneden-Leeuwen noemen. Uw trappenmaker weet precies wat past in uw interieur in Gelderland en adviseert u uitstekend tijdens uw aankooptraject. U staat bij ons op nummer één en we vinden het van groot belang dat uw trap lang meegaat. Daarom maakt onze trappenmaker uit Gelderland uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mahonie- of eikenhout? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze trappenspecialist maakt het voor u.

Onze trappenspecialist renoveert iedere versleten trap

Naast nieuwe trappen kunt u bij onze trappenfabriek ook terecht voor traprenovaties. Wilt u bijvoorbeeld een keer iets nieuws? Of is uw huidige trap versleten? Dan zorgt de trappenmaker ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet! Ons renovatiesysteem passen we toe op gesloten trappen. We vervangen dan zowel de trede als het stootbord. Hiervoor gebruiken we uitsluitend massieve houtsoorten.

Veiliger de trap op en af

Wilt u gaan voor optimale veiligheid? Kies er dan voor om balustrades op maat te laten maken. Ook is het mogelijk om antislip-strips door de trappenmaker van onze trappenfabriek uit Gelderland in de traptreden te laten frezen. Door de strips heeft u meer grip op de trap en loopt u deze veilig op en af. De strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, bruin, zwart en wit. Andere kleuren zijn bij onze trappenspecialist op aanvraag beschikbaar.

Vraag ons vandaag nog om advies

Wanneer u voor Hans Reuser Trappenfabriek uit Gelderland kiest, bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit en maatwerk van onze trappenmaker. Onze trappenspecialist is ervaren en past alles aan op uw stijl. Vraag ons gerust vandaag nog om advies! Dit doet u door te bellen naar 0487–592359 of 06–40913680 of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. Kies voor Hans Reuser Trappenfabriek in Beneden-Leeuwen, Gelderland: de trappenmaker die de trap van uw dromen creëert!

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten

Trappenfabriek Hans Reuser V.O.F.