Home » Trappenfabriek

Trappenspecialist

Trappenspecialist Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen is dé perfecte partij in het ontwerpen en produceren van trappen. Op ambachtelijke wijze maken of renoveren wij uw trap volledig naar wens. Van een wenteltrap tot een steektrap en van een bordestrap tot een keepboom, wij realiseren het allemaal voor u!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Een trappenspecialist met jarenlange ervaring

Onze trappenfabriek beschikt over jarenlange ervaring. Daarom kunnen wij onszelf dé trappenspecialist in regio Gelderland noemen. Wij weten precies wat past in uw interieur en adviseren u uitstekend tijdens uw aankooptraject. U staat bij ons op nummer één en we vinden het van groot belang dat uw nieuwe houten trap lang meegaat. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mahonie- of een eikenhouten trap? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, onze trappenspecialist maakt het voor u.

Onze trappenspecialist renoveert iedere versleten trap

Naast nieuwe trappen kunt u bij ons ook terecht voor traprenovaties. Wilt u bijvoorbeeld een keer iets nieuws? Of is uw huidige trap versleten? Dan zorgen wij ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet! Ons renovatiesysteem passen we toe op gesloten trappen. We vervangen dan zowel de trede als het stootbord. Hiervoor gebruiken we uitsluitend massieve houtsoorten.

Veiliger de trap op en af

Wilt u gaan voor optimale veiligheid? Kies er dan voor om balustrades op maat te laten maken. Ook is het mogelijk om antislips-strips door ons in de traptreden te laten frezen. Door de strips heeft u meer grip op de trap en loopt u deze veilig op en af. De strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Bruin
  • Zwart
  • Wit

Daarnaast zijn ook andere kleuren bij onze trappenspecialist op aanvraag beschikbaar.

Schakel ons als specialist in

Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit en maatwerk. Onze trappenspecialist is ervaren en past alles aan op uw stijl. Vraag ons gerust vandaag nog om advies door te bellen of door ons een e-mail te sturen via info@hansreusertrappen.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten

Reuser Trappen