Home » Trappenfabriek

Trappenfabriek

Hans Reuser Trappen is dé trappenspecialist in Gelderland en omstreken. Wij zijn een trappenmaker die gespecialiseerd is in het produceren van ambachtelijke trappen. Van wenteltrap tot steektrap en van bordestrap tot keepboom, onze trappenfabriek realiseert het allemaal voor u!

Uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding
Passend aan uw individuele wensen
Eigen schilder- en montage afdeling

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

Maak vandaag nog een afspraak voor uw traprenovatie

U vindt bij onze Trappenfabriek ruim 40 jaar ervaring

Doordat we bij Trappenfabriek Hans Reuser over meer dan 40 jaar ervaring beschikken, kunnen we onszelf dan ook een echte trappenspecialist noemen. We weten wat past bij uw interieur en adviseren u uitstekend bij de aankoop van uw nieuwe trap.

Lange levensduur door uitstekend materiaalgebruik

Als trappenmaker vinden we het van groot belang dat uw trap lang meegaat. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogkwalitatieve materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eiken trap? Of een trap van mahonie? Wat u ook kiest, de trappenspecialist maakt het voor u. Wij bieden trappen van onder andere de volgende houtsoorten:

  • Ahorn
  • Eiken
  • Essen
  • Gestoomd beuken
  • Grenen
  • Iroko
  • Mahonie
  • Merantie
  • Merbau
  • Vuren

Huidige trap versleten? Laat deze renoveren!

Naast nieuwe trappen kunt u bij onze trappenfabriek ook terecht voor traprenovaties. Wilt u bijvoorbeeld een keer iets nieuws? Of is uw huidige trap versleten? Dan zorgt de trappenmaker ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet! Ons renovatiesysteem passen we toe op gesloten trappen. We vervangen dan zowel de trede als het stootbord. Hiervoor gebruiken we uitsluitend massieve houtsoorten.

Veiliger de trap gebruiken door middel van antislip-strips

Wilt u uw trap veiliger maken? Kies dan voor de antislip-strips van Trappenfabriek Hans Reuser. Door de strips heeft u meer grip op de trap en kunt u veilig de trap op en af. De strips zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder grijs, bruin, zwart en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

Verzekerd van maatwerk en uitstekende kwaliteit

Wanneer u voor ons kiest, bent verzekerd van zeer goede kwaliteit en maatwerk. Hierdoor kan onze trappenspecialist alles aanpassen op uw stijl. Neem contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0487 – 59 2359 of 06 – 40 91 36 80. Kies voor Trappenfabriek Hans Reuser uit Beneden-Leeuwen en wij realiseren de trap van uw dromen!

Heeft u vragen?

Laat ons terugbellen

Bekijk ook onze andere diensten